Trajecten

Body Mind Release

Wat levert een Body Mind Release traject jou op?

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Echter bij een serieuze hulpvraag blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons – anders – omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Wat dan wel?

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release over gaat. BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken.

Jouw ballast bepaalt hoe je je voelt, denkt en handelt.
De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke – erfelijke – ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Hoe jij aan jouw ballast komt lees jij hier.

Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. Positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun jij zomaar verliezen door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven.

Jouw ballast in kaart gebracht
Binnen de BMR heeft Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weet ik waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Dit kan ik gericht voor jou uittesten.

Zelf ballast leren loslaten en positieve terughalen
Vervolgens leer ik jou hoe jij deze ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen.
Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Raadpleeg altijd eerst eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.

7

Waar helpt een Body Mind Release traject bij?

Stress, spanning en onrust gevoelens
Veel fysieke en psychische klachten
Negatief denken en piekeren
Angsten
Gebrek aan zelfvertrouwen
Verslavingsgedrag
Lusteloosheid
Paniekaanvallen
Traumaverwerking
Vermoeidheid
Gevoel vast te zitten
Burn-out
Somberheid
Afhankelijkheidsgevoelens

BODY MIND RELEASE: HET TRAJECT

Het Body Mind Release Traject bestaat uit 6 persoonlijke sessies én een follow up sessie waarbij je 1x per week of 1x per 2 weken in mijn praktijk langskomt.

Incidenteel kan tijdens het traject blijken dat er eerst nog een onderliggend stuk aangepakt dient te worden. Dit heeft voorrang, aangezien je anders niet het volledige resultaat van het traject zult krijgen.
Hiervoor betaal je een extra, losse sessie. Dit is er meestal 1, maximaal 2 sessies.

Gedurende het gehele traject ondersteun ik jou, maar leer ik je vooral hoe jij zelf de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten gaat loslaten.

Ook thuis dagelijks actief aan de slag
Tijdens iedere sessie bespreken we de voortgang en krijg je voor iedere volgende sessie nieuw huiswerk mee. Hier ga jij zelfstandig iedere dag mee aan de slag gedurende 10 tot 25 minuten per keer. Je zult merken dat dit prima te doen is en dat je al snel wordt beloond voor jouw inspanningen.
Het loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens kost gewoon even tijd. Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijsgeeft.

Wat levert een Body Mind Release traject jou op?
Naarmate het traject vordert zul je je steeds beter voelen. Je ervaart dan – afhankelijk van jouw initiële klachten – steeds meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Jij voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten van het leven. Na dit traject sta jij letterlijk in jouw eigen kracht. Alles wat je aan ballast gaat loslaten, ben je definitief kwijt. Je kunt ook niet terugvallen. Het is zaak dat jij na het traject jouw nieuwe ingeslagen weg verder zelf gaat bewandelen en jouw balans hierin gaat vinden. Door de handvatten die ik je geef gedurende het traject weet jij hoe jij jezelf met BMR daarin blijvend kunt ondersteunen.

Naast het reguliere traject, biedt ReNew You nog twee andere vormen aan van het Body Mind Release traject.

  • Online Body Mind Release traject
    Als je kiest voor het Online Body Mind Release traject, verlopen de sessies via beeldbellen. Het verloop én de inhoud van de sessies zijn hetzelfde als fysiek in mijn praktijk, alleen dan op afstand. Het werkmateriaal krijg je per mail toegezonden.
  • Body Mind Release Plus traject
    Als je kiest voor het Body Mind Release Plus traject, ontvang je naast de zeven Body Mind Release sessies 3x een Access Bars behandeling van 60 minuten. De drie behandelingen worden verspreid over het traject in overleg en aansluitend op een BMR-sessie gegeven. Ik geloof heilig in de katalyserende, ondersteunende en bekrachtigende werking van de Access Bars behandelingen die ten goede komen van jouw proces gedurende het BMR-traject.

(Online) Body Mind Release Traject
Inhoud: 7 sessies
Duur: per sessie circa 90 minuten
Investering: € 675,-

betaling in termijnen is mogelijk

Body Mind Release Plus Traject
Inhoud: 7 sessies + 3 Access Bars behandelingen
Duur: per sessie circa 90 minuten
met Access Bars behandeling + 60 minuten
Investering: € 888,-

betaling in termijnen is mogelijk

Regina van Dongen

Inmiddels heb ik een Body Mind Release mogen ontvangen.
En dit was mega fijn. Mijn energie is gaan stromen en mijn hoofd heeft rust.
We hebben samen zo fijn gepraat. Ook dat gaf mij zoveel positieve energie en inzicht.
Loop je vast of ben je op zoek naar wat jou bezig houdt. Heb je vragen of lichamelijke klachten. Met dit alles kan Nadine je helpen.
Schroom niet… het is een cadeau voor jezelf

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?