Soul Body Fusion®’

Zou je lekkerder in je vel willen zitten, meer energie en blijheid willen ervaren? Voelt het alsof je soms meer in je hoofd zit dan in je lichaam? Heb je het gevoel dat je ziel, lichaam en geest niet volledig op elkaar zijn afgestemd?

Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van jouw ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals dat e bedoeling is.

Wat is Soul Body Fusion®?

Soul Body Fusion® is een eenvoudige, maar zeer krachtige energetische techniek die je helpt om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel.

Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart en naar de mensen om je heen. Het heeft op veel niveaus invloed met als resultaat een snelle opschoning in het systeem en (her)openingen op diverse fysieke, emotionele en spirituele vlakken.

Het effect van een Soul Body Fusion® sessie is een meetbare sprong in je bewustzijnsfrequentie (trilling) wat een direct effect heeft op het collectieve bewustzijnsniveau. Een belangrijke bijdrage aan het ‘ontwaken’ wat in deze tijd gaande is.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley. Meer informatie over haar en deze techniek vind je hier.

Soul Body Fusion®: de behandeling

In de praktijk:
Bij een Soul Body Fusion ® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers. Een sessie duurt 2x 10 minuten met een korte pauze ertussen.

Tijdens de sessie wordt je 2x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen hierdoor meer in balans komen.

Tijdens en na de sessie wisselen we de ervaringen met elkaar uit en krijg je van mij een glas water om zo de losgekomen afvalstoffen en energieën makkelijker af te voeren.

Online sessie(s):
De Soul Body Fusion ® sessies kunnen ook online worden gegeven via bijvoorbeeld Zoom.
Samen spreken wij hiervoor een datum en tijdstip af.

Let op: Soul Body Fusion ® sessies kunnen ook worden gegeven aan dieren. Wanneer je dit graag wilt, vermeld dit duidelijk bij het boeken van een afspraak.

Duur:
De behandeling duurt maximaal 60 minuten. Om alle veranderingen goed te laten verankeren is het advies om te starten met de basis van 3 sessies binnen een termijn van 4 weken.

Zie tarieven voor het basispakket bestaande uit 3 sessies of kies voor een losse Soul Body Fusion ® sessie. 

 
Waar helpt Soul Body Fusion® bij:
Meer in verbinding zijn met jezelf en jouw lichaam
Makkelijker en sneller keuzes maken
Meer ontspanning, rust en vrede ervaren
Versterking van (lichaams)bewustzijn’
Verhoging van je energetische trillingsfrequentie
Meer duidelijkheid over eigen richting in het leven hebben
Beter slapen
Meer energie
Meer zelfvertrouwen
Minder snel overprikkeld raken
Positiever zelfbeeld en lichaamsbeeld
Meer aanwezig zijn/scherper zien’
Betere aarding
Betere gezondheid, afname van lichamelijke pijnen en ongemakken
Meer in je kracht staan
Makkelijker eigen grenzen aangeven
Verbetert het zelf herstellend vermogen van het lichaam
Meer vertrouwen in het leven
Minder zwaarte ervaren

 

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?