Energetische behandelingen

Access Facelift

ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT BEHANDELING

Hoe je je voelt kun je vaak als eerste aflezen van het gezicht. Hoeveel invloed heeft stress op jouw lichaam en gezicht? Wat laat jij letterlijk van jezelf zien en wat hou jij nog voor de buitenwereld en wellicht ook voor jezelf verborgen?

Welke standpunten heb jij (on)bewust overgenomen als het gaat om veroudering?
De Access Energetische Facelift zorgt ondermeer voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.

WAT IS EEN ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT?

De Access Energetische Facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam. Meerdere lichaamsprocessen zullen worden geactiveerd om de stressfactoren aan te spreken in het lichaam.

Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk. Ook kunnen tijdens de behandeling sporen van veroudering en verwering opgeheven worden.

Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.

Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Een Access Energetische Facelift behandeling ontlaadt je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen.

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit ervaart. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte.

Je voelt je energieker, meer ontspannen en helderder van geest na de behandeling!

7

Waar helpt een Access Energetische facelift behandeling bij:

Ontspant het hele lichaam en gezicht
Laat stress wegvloeien in het lichaam en gezicht
Laat de huid, ons grootste orgaan, weer stralen
Vermindert lichamelijke pijnen en ongemakken
Vertraagt het verouderingsproces
Vermindert diep liggende rimpels en lijnen
Verstevigt de huid, Werkt door op alle organen
Werkt door op het botstructuur
Werkt door op DNA niveau
Werkt door op cellulair niveau
Laat je minder oordelen over jouw lichaam en dat van anderen
Zorgt voor een gezondere en vitalere uitstraling
Werkt van binnen uit naar buiten

ACCESS FACELIFT: DE BEHANDELING

Je ligt bij mij in de praktijk op een behandeltafel met je kleding aan en je schoenen uit, horloge en bril af. De sfeer die wordt gecreëerd zal ontspannen zijn.

Zachtjes raak ik jouw hoofd, gezicht, schouders en hals aan in verschillende handposities en leg daarbij mijn handen stil. Terwijl ik deze plekken aanraak, hoef jij niets te doen of te denken.
Het enige wat jij doet is ontspannen te liggen.
Tijdens deze behandeling worden ook 32 krachtige lichaamsprocessen aangezet die doorwerken in het gehele lichaam. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van jouw weerstand, het verhogen van jouw energie en het verlagen van jouw stressniveau. Niet alleen het gezicht, maar het hele lichaam zal ontspannen.

De Energetische Facelift doet vermoeden dat het vooral draait om de fysieke verschijning en daarmee de zichtbare resultaten. Mijn persoonlijke ervaring met dit heerlijke proces is dat als je je van binnenuit beter gaat voelen, je dit aan de buitenkant zult zien en dat ook gaat uitstralen.

Je beter voelen kan gaan over volledige ontspanning, loslaten van bepaalde stukken uit het verleden, jezelf vrijmaken van lichamelijke ongemakken en oordelen, het verhogen en versterken van je energie en gezondheid en nog zoveel meer. Als alles wat je aandacht geeft groeit, dan kunnen dat maar beter fijne projecties en oordelen zijn over en naar jezelf, de ander en jouw lichaam.

Als je deze sessie ondergaat zonder verwachting en oordeel zal de behandeling het meest effectief zijn. Na de behandeling wisselen we de ervaringen met elkaar uit en krijg je van mij een glas water om zo de losgekomen afvalstoffen en energieën makkelijker af te voeren.

Hygiëne:
Schone kleding en een fris gewassen lichaam veraangenaamt de behandeling.

Wat je verder wilt weten:
Een Access Energetische Facelift behandeling kan enkele weken doorwerken. Als je alleen verlichting wilt is één behandeling voldoende. Mensen die de meeste baat hebben bij een Access Facelift sessie, zijn de mensen die dit vaker ondergaan.
Deze heerlijke energetische behandeling is een kado aan jezelf.
Eén keer per maand of iedere zes weken is niet ongebruikelijk.

Duur: 90 minuten
Investering: €95,-

3 SESSIES A 90 MINUTEN (IN TE PLANNEN BINNEN 6 MAANDEN)
INVESTERING:€255,-

Elke

Vandaag een energetische facelift gehad bij Nadine.
Wat een heerlijkheid weer! Mijn eerste ervaring in juli met Acces Bars bij haar heeft mijn levensinvulling al zo veranderd, mijn innerlijk weten weer op stoom gebracht (ik durf er weer op te vertrouwen), mijn geluksgevoel vertienvoudigd en ook dit is weer zo een geweldig ervaring.

Het had op zoveel meer betrekking dan alleen op m’n gezicht. ‘Het’ stroomt door m’n lijf, mijn hart werd letterlijk weer verwarmd, ik voelde me ‘gedragen’, licht, zacht en krachtig erna.
De glimlach op mijn gezicht gaat maar niet weg haha, het lijkt een beetje op het gevoel van verliefd zijn op de hele wereld!

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?