Energetische behandelingen

Access body process

ACCESS BODY PROCESS BEHANDELING

Ben jij op zoek naar een effectieve methode om weer rust en ruimte te ervaren, om je weer goed te voelen, om meer van het leven te genieten en om jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven?
Een Access Body Process behandeling zorgt ondermeer voor het loslaten van oude, beperkende patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan, gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.

WAT IS EEN ACCESS BODY PROCESS BEHANDELING?

Het aanraken van lichamen is een eerste levensbehoefte. Een Access Body Process behandeling ofwel een lichaamsproces is een energetische behandelmethode waarbij de handen op één of verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen. Door het lichaam aan te raken -en een bepaald process te runnen- lossen ophopingen, belemmeringen en beperkingen zich op, worden ‘tekorten’ aangevuld, wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam aangesproken en ontstaan er nieuwe mogelijkheden.

Er zijn meer dan 100 lichaamsprocessen die toegepast kunnen worden. De Access Body Processen openen de deur naar energieën die je beschikbaar hebt, die je nog nooit gebruikt hebt of gekozen hebt te zijn.
Ieder Access Body Process heeft zijn eigen unieke energie en bijdrage aan het lichaam.
Zo zijn er ondermeer lichaamsprocessen die zich richten op het versterken van het immuunsysteem, op het doorbreken van allerlei patronen, het loslaten van stress en trauma, verlichting/verandering bij lichamelijke ongemakken, vernieuwing van cellen en bij het herstel van balans.

Een Access Body Process behandeling een uitnodiging voor meer gemak, meer vriendelijkheid, meer kracht en meer vreugde met je lichaam. Wat als jouw lichaam een compas is, een gids, naar de magie, de geheimen en het mysteriën van het leven?

7

Waar helpt een Access Body Process behandeling bij?

Verlichting/verandering bij lichamelijke ongemakken
Het loslaten van stress en trauma
Loslaten van oude patronen (ook familiesystemen)
Verhogen van de energie/versterken van het immuunsysteem
Terugdraaien van littekenweefsel en fysieke trauma’s
Een betere verbinding met je lijf en intuïtie
Meer zelfvertrouwen en beter in je vel zitten
Makkelijker keuzes maken
Meer moeiteloosheid & flow in leven
Meer vrijheid om jezelf te zijn in alles wat je doet

Access Body Process: de behandeling

Je ligt bij mij in de praktijk op een behandeltafel met je kleding aan en je schoenen uit, horloge en bril af. De sfeer die wordt gecreëerd zal ontspannen zijn. Tijdens deze sessie zal er geen muziek worden afgespeeld.

Ik raak in één of verschillende handposities jouw lichaam aan. Het specifieke lichaamsproces dat wordt toegepast gaat altijd in overleg. Terwijl ik het bodyprocess laat lopen op jouw lichaam, hoef jij niets te doen of te denken. Het enige wat jij doet is ontspannen te liggen.

Als je een Access Body Process behandeling ondergaat zonder verwachting en oordeel zal de behandeling het meest effectief zijn.

Na de behandeling wisselen we de ervaringen met elkaar uit en krijg je van mij een glas water om zo de losgekomen afvalstoffen en energieën makkelijker af te voeren.

Hygiëne:
Schone kleding en een fris gewassen lichaam veraangenaamt de behandeling.

Wat je verder wilt weten:
Een Access Body Process behandeling kan enkele weken doorwerken. Als je alleen verlichting wilt is één behandeling voldoende. Mensen die de meeste baat hebben bij een Access Body Process sessie, zijn de mensen die dit vaker ondergaan.
Deze heerlijke energetische behandeling is een kado aan jezelf.
Eén keer per maand of iedere zes weken is niet ongebruikelijk.

Duur: 90 minuten
Investering: €95,-

3 SESSIES A 90 MINUTEN (IN TE PLANNEN BINNEN 6 MAANDEN)
INVESTERING:€255,-

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?