Energetische behandelingen

Access Bars

ACCESS BARS BEHANDELING

Ben jij op zoek naar een effectieve methode om weer rust en ruimte in je hoofd te ervaren, om je weer goed te voelen, om meer van het leven te genieten en om jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven?

Access Bars zorgt ondermeer voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.

WAT IS ACCESS BARS?

Access Bars zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen. Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaadt je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Een Access Bars behandeling ontlaadt je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen. Als ik de vergelijking maak met het opruimen en defragmenteren van een computer, worden alle overbodige bestanden met deze behandeling verwijderd.

7

Waar helpt Access Bars bij?

Stress / burn-out
Slaapproblemen / vermoeidheid
Overprikkeling
Piekeren / Angst
Concentratieproblemen
Laag zelfbeeld / onzekerheid
Lichamelijke pijn en ongemakken
Geen rust en vrede ervaren
Moeite met ontvangen en/of geven
Communicatieproblemen
Neerslachtigheid
Wanhoop / Verslaving

Access Bars: de behandeling

Je ligt bij mij in de praktijk op een behandeltafel met je kleding aan en je schoenen uit, horloge en bril af. De sfeer die wordt gecreëerd zal ontspannen zijn. Tijdens deze sessie zal er geen muziek worden afgespeeld. Dit beïnvloedt namelijk de werking van het ‘runnen van de bars’.
Ik raak de vastgestelde 32 verschillende punten aan op je hoofd in verschillende handposities. Terwijl ik deze bars zachtjes aanraak, hoef jij niets te doen of te denken. Het enige wat jij doet is ontspannen te liggen.

Als je een bars sessie ondergaat zonder verwachting en oordeel zal de behandeling het meest effectief zijn. Na de behandeling wisselen we de ervaringen met elkaar uit en krijg je van mij een glas water om zo de losgekomen afvalstoffen en energieën makkelijker af te voeren.

Hygiëne:
Schone kleding en een fris gewassen lichaam veraangenaamt de behandeling.

Wat je verder wilt weten:
Een Access Bars behandeling kan enkele weken doorwerken. Als je alleen verlichting wilt is één behandeling voldoende. Mensen die de meeste baat hebben bij een Access Bars sessie, zijn de mensen die dit vaker ondergaan.
Deze heerlijke energetische behandeling is een kado aan jezelf.
Eén keer per maand of iedere zes weken is niet ongebruikelijk.

Duur: 60 of 90 minuten
Investering:€75,-/€95,-

 3 sessies a 60 minuten (in te plannen binnen 6 maanden)
Investering:€195,-

3 sessies a 90 minuten (in te plannen binnen 6 maanden)
Investering:€255,-

Miranda van Eekelen

Ik heb vanochtend voor het eerst kennis gemaakt met Nadine.
Wat een warme, lieve, en oprechte persoonlijkheid. Ik voelde mij erg op m’n gemak bij haar.
Ik was erg gespannen voor de access bars behandeling, die zij mij adviseerde. Zij ging aan de slag, en ik voelde de spanning langzaam uit mijn lichaam verdwijnen.
Wat een mooie en aparte ervaring was dit.
Vol vertrouwen ga ik dit Access Barstraject in met oprechte dank aan Nadine.
Lieve Nadine bedankt dat je met mij samen dit aan wil gaan.😘

Rachelle Hamar de la Brethonière

Vanavond een Access Bars behandeling gekregen, eerder al een bezoek aan huis gehad van Nadine en ze geeft je zoveel meer dan alleen die ene behandeling. Ik zei het je vanavond al, maar je geeft echt om de mensen die je een behandeling geeft. Je bent echt toppie

Martina de Bruin

Nadine heeft zoveel power en liefde in zich. Ik ben nu 3x geweest voor een acces bar behandeling en ik voel me al zoveel beter.
Ze voelt zoveel en het klopt gewoon.
Bedankt lief mens dat je op mijn pad gekomen bent
Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?