Sessies

Coaching & Reading

COACHING

Ben jij bereid om je niet helpende denkpatronen en beperkende overtuigingen aan te kijken en los te laten? Durf en wil jij buiten je comfortzone stappen? Wil jij persoonlijk, spiritueel groeien en jouw bewustzijn vergroten?

Soms werkt het erg verfrissend als je met iemand kunt praten over bepaalde patronen waarin je steeds blijft denken en handelen waar je zelf niet uit komt. De oorzaak hiervan is heel divers: zijn het slechts de gewoontes, de verplichtingen die we onszelf opleggen, is het onze verantwoordelijkheid, is het ons zelfbeeld? Zijn we zelf de beperkende factor of is het de omgeving die we daarin teveel ruimte hebben gegeven? Wat is ervoor nodig om uit te breken? Welke angsten en beperkende overtuigingen heb je en dienen jou niet langer meer om het leven te leven dat je wilt leven? Ik kijk graag met je mee.

Waarom een coaching/readingsessie fijn kan zijn

De combinatie van coaching en mijn intuïtieve gave zorgen ervoor dat alles in jou vanuit zachtheid aan het licht komt wat op dat moment belangrijk is om verder te kunnen.
Een mens is zelf tot zoveel meer in staat en soms is de herinnering daaraan genoeg om weer in je eigen kracht te komen.
Aan het einde van de sessie ben je weer in verbinding met jezelf en dankzij de inzichten en tools voel je je bekrachtigt waardoor er rust en ruimte ontstaat.

Wanneer kies ik voor een losse sessie en wanneer voor een traject?
Wanneer je inzicht wilt in een bepaalde situatie waar je zelf niet de vinger op kunt leggen, dan kan ik je ondersteuning en inzicht geven. Dit kan door één of meerdere losse sessies bij mij aan te vragen.
Een coachsessie gaat altijd gepaard met mijn intuïtieve gave.
Wil je graag een échte verandering bewerkstelligen op een bepaald vlak in jouw leven, dan adviseer ik je een traject aan te gaan. Met een traject kan er gericht en met regelmaat worden gewerkt en zal er per sessie een laagje van een blokkade verdwijnen.

Online coaching/readingsessie
Een online sessie boeken is ook mogelijk. Je krijgt dan coaching op afstand en zien we elkaar via videobellen.  Dat kan via Skype of via WhatsApp.

Duur: 60 of 90 minuten
Investering: €75/€95,-

3 SESSIES A 60 MINUTEN (IN TE PLANNEN BINNEN 6 MAANDEN)
INVESTERING:€195,- 

3 SESSIES A 90 MINUTEN (IN TE PLANNEN BINNEN 6 MAANDEN)
INVESTERING:€255,-

Zeynep Gulec

Dank je wel voor de mooie reading en healing lieve Nadine!
Het heeft veel in beweging- en mij weer een stapje verder in mijn ontwikkeling gebracht. 🙏😘💜

Tara Isabelle

Onlangs een reading gehad van Nadine en alles wat ze mij vertelde dat klopte ook!
Ik stond weer even stil bij wie ik werkelijk ben en wat ik belangrijk vind, en vooral liet ze mij weten (en was ik hier dus weer even bewust van) dat ik mag zijn wie ik ben.
Nadine vertelde mij precies hoe ik me voelde. Prachtig! Ik zal haar zeker blijven volgen!

Cootje

Tijdens een reading kwam het gesprek die ik had met Nadine al snel uit op iemand die helaas al elf jaar geleden is overleden op een hele vervelende manier.

Ze bemerkte dat hij nog steeds bij mij was maar ook dat hij nog geen rust had gevonden. Tijdens de sessie heeft zij hem naar het licht gestuurd wat een hele mooie, emotionele ervaring was.

Ik dacht zelf dat ik er al die jaren geen last van had, maar sinds hij bij mij weg is, heb ik na 11 jaar geen nekpijn meer en ben ik veel rustiger geworden. Ik had werkelijk nooit gedacht dat het zoveel invloed had op mijn dagelijks functioneren en ben ik heel erg blij dat we beiden onze rust hebben gevonden!

Saskia

Heel fijn om van Nadine een consult te krijgen. Ze is wijs, nederig en heel scherp.
Zonder vooroordeel weet ze direct de kern te raken.
Dank je Nadine.

Corina van Oostrom

Begin maart 2019 had ik een stamceltransplantatie, daaraan voorafgaand moest ik tot 2 keer toe een algehele lichaamsbestraling ondergaan. Ik was erg nerveus en had geen idee wat te verwachten.
Op afstand heeft Nadine mij hier doorheen geholpen en ik ben haar daar nog steeds dankbaar voor!

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?