Chakra Voetmassage

Een chakra voetmassage is een zachte, ontspannende massage met volledige aandacht voor de reflexpunten, ook wel de 7 hoofdchakra’s genoemd op de voeten.

Door op de voet de 7 chakragebieden te masseren, kun je de chakra’s die te veel energie hebben tot rust brengen en de chakra’s waar te weinig energie doorstroomt juist activeren. Hierdoor komen de chakra’s in balans.  Als de chakra’s in balans zijn heeft dit een goede invloed op ons lichamelijke, emotionele en mentale welbevinden.

De chakra voetmassage geeft een impuls tot doorstroming en herstel.

Wat zijn chakra’s?
Chakra’s zijn energiepunten die het fysieke en energetische lichaam met elkaar verbinden. Deze verbinding is vaak verstoord door alles wat we in het leven meemaken en hoe we daarmee om gaan. Hierdoor ontstaan blokkades en raken we uit balans en krijgen klachten.

Resultaat:
Tijdens maar ook na de voetmassage voel je je weer helemaal  ontspannen en ervaar je meer rust en ruimte in je hoofd én lijf.
De chakra’s zijn in balans gezet. Hierdoor kun je ondermeer bepaalde situaties beter overzien, energieker zijn, beter slapen, beter concentreren, vrolijker én opgeruimder zijn.

Hygiëne:
Een fris gewassen lichaam veraangenaamt de behandeling. Omdat ik met blote voeten werk, is het wenselijk dat je voor jouw komst je voeten wast en schone sokken aandoet.

Duur:
De behandeling duurt maximaal 75 minuten.
Eén behandeling is voldoende als je alleen verlichting wilt. Mensen die de meeste baat hebben bij een Chakra voetmassage zijn de mensen die vaker de behandeling ondergaan. Een Chakra voetmassage is een kado aan jezelf. Eén keer per maand of iedere zes weken is niet ongebruikelijk. Het is jouw keuze.

Zie tarieven voor meer informatie

 

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?