Stralend jezelf zijn zonder gepush

door | 14 jan 2020 | Blog

Stralend jezelf zijn met meer rust en ruimte in je hoofd én lijf. Dat is mijn motto, mijn missie, mijn doel met ReNew You.

Ik wil mensen hun stralende zelf weer laten zijn. Opkomen en zorgen voor jezelf. Lief zijn voor jezelf, doen waar je happy van wordt en jezelf van alles ontdoen wat jou niet langer meer dient.

Nikky de Jager alias Nikkie Tutorials is daar zeker een voorbeeld van. Zij liet gisteren aan heel de wereld weten dat zij transgender is.

Het is ontzettend dapper dat zij het heft in eigen hand heeft genomen door dit nieuws naar buiten te brengen. Temeer omdat ze werd gechanteerd.

Iedereen lijkt in shock te zijn van haar onthulling, maar dit bericht maakt mij eerder boos. Boos omdat ik vind dat NIEMAND het recht heeft om te bepalen wanneer het jouw tijd is iets persoonlijks te delen met anderen. Ik vind dat jij mag bepalen wanneer en óf je dat wilt.

Dat geldt in mijn ogen ook voor het moment waarop je bepaalt dat je een steuntje in de rug kunt gebruiken van coaches en energetische therapeuten zoals ik. Niemand bepaalt voor jou wanneer het tijd is voor verandering. Jij voelt en weet wanneer dat moment daar is. Laat je dus nooit pushen. Hoe lief mensen dit ook bedoelen. Jij moet er mentaal klaar voor zijn.

Ja ik vind het stoer dat Nikkie haar ‘power’ heeft teruggepakt en het zelf naar buiten bracht, maar dat was waarschijnlijk later of misschien wel nooit gebeurd als niemand haar zou chanteren.

Vooralsnog vermoed ik dat deze openbaring haar de nodige rust en ruimte gaat geven omdat ze nóg meer zichzelf kan zijn. Stiekem hoop ik zelfs dat dit nóg beter voor haar uitpakt dan wat wij nu allemaal voor haar kunnen verzinnen.

Kortom, laat je nooit chanteren of pushen.
Jij weet wanneer het jouw tijd is om aan de beste versie van jezelf te werken.
Pak die power!

 Nadine

Gerelateerde berichten…

Jouw kledingkast anders bekeken

Jouw kledingkast anders bekeken

Je hebt eindelijk de stap gezet om hulp in te schakelen, omdat je hebt gemerkt dat alles alleen oplossen je niet meer zo goed lukt. Maar toch gaat het niet snel genoeg naar je zin. Zo nu en dan maak ik in de praktijk mee dat mensen de verwachting hebben dat hun...

Wat zou je doen als je meer zou durven?

Wat zou je doen als je meer zou durven?

Als alles mogelijk is, wat zou je dan kiezen? Hoe vaak heb jij nog angsten, onzekerheden, excuses en andere bedenksels om iets niet te doen? Zou het kunnen zijn dat al die genoemde zaken worden gecreëerd zodat je blijft steken waar je nu staat? Wat als dit alles niets...

0 reacties

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?