Pieker jij je soms ook zo suf?

door | 1 feb 2018 | Blog

Je herkent het vast wel. Een never ending ’to do list’ en een veel te strak tijdschema waarin alles af moet zijn. Dé ingrediënten voor een onrustig en gestrest gevoel. De prioriteiten vliegen alle kanten op. En als je dan eenmaal weer in bed ligt, kun je niet slapen omdat je weet dat je nog zoveel moet doen. Herkenbaar?

Nu ikzelf al een tijdje in de lappenmand zit met een fikse voorhoofdholteontsteking werd ik er weer aan herinnerd hoe dit opgejaagde gevoel ook alweer voelt. Not nice…
Het punt is alleen dat ik nog niets KAN doen omdat mijn lichaam simpelweg zegt: STOP. Flinke jongen die dat dan nog omver kan blazen. 😉

En precies op het moment dat ik het allemaal even niet meer overzag, kwam ik dit schema tegen die ik al een tijdje op mijn telefoon had staan. Heerlijk als je precies alles ontvangt op het juiste moment!
Mijn beide beentjes staan weer op de grond en hoop dat dit voor jou ook een bijdrage is.
En voor de perfectionisten onder ons: soms is voldoende ook goed genoeg…..

Adem in, adem uit…..
Namaste

Gerelateerde berichten…

Jouw kledingkast anders bekeken

Jouw kledingkast anders bekeken

Je hebt eindelijk de stap gezet om hulp in te schakelen, omdat je hebt gemerkt dat alles alleen oplossen je niet meer zo goed lukt. Maar toch gaat het niet snel genoeg naar je zin. Zo nu en dan maak ik in de praktijk mee dat mensen de verwachting hebben dat hun...

Wat zou je doen als je meer zou durven?

Wat zou je doen als je meer zou durven?

Als alles mogelijk is, wat zou je dan kiezen? Hoe vaak heb jij nog angsten, onzekerheden, excuses en andere bedenksels om iets niet te doen? Zou het kunnen zijn dat al die genoemde zaken worden gecreëerd zodat je blijft steken waar je nu staat? Wat als dit alles niets...

0 reacties

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?