Gechannelde boodschap voor jou

door | 1 okt 2019 | Blog

Wauw…vandaag alweer 1 oktober. We gaan de laatste drie maanden van 2019 in.
Omdat ik me momenteel van zoveel zaken gewaar ben aan emoties en energieën, werd ik nieuwsgierig wat de collectieve issues zijn in deze periode. Met collectieve issues bedoel ik onderwerpen waar meerdere mensen mee bezig zijn.

Ik besloot om rustig te gaan zitten en me af te stemmen op mijn spiritteam. Deze gechannelde boodschap is voor jou als het met je resoneert.

“In deze periode mogen we naar binnen keren. We mogen weer meer in contact komen met ons diepere zelf. Wat dient je al zo lang niet meer waar je nog zoveel tijd en energie in steekt? Wat mag je uit liefde voor jezelf gaan loslaten?

Welke (nieuwe) keuzes mag jij maken waardoor de energie direct waarneembaar wordt in jouw lichaam?

Ben je werkelijk moe of focus je je nog teveel op zaken die je teveel energie kosten?

Waar hou jij je nog zo aan vast?
Welke angsten mag jij diep in de ogen gaan aankijken en vervangen voor liefde?
Liefde voor jou die goed zijn vóór jou?
Want daar waar angst heerst mag liefde naartoe.

Overal waar je anderen steeds hebt voor laten gaan op jou, daar mag je opnieuw naar kijken. Daar mag je opnieuw een keuze in maken.

DURF vooral eens diep naar binnen te keren. Welke oude issues komen steeds maar weer omhoog die je zo angstvallig als een bal onder water wilt houden?Je weet dat ze niet vanzelf weg zullen gaan…

Vertraag je tempo, durf keuzes te maken die al veel eerder had mogen kiezen. Verbind jouzelf met jezelf. Voel wat je werkelijk wilt en laat los wat jou niet meer dient.

Probeer niet alles meer zelf op te lossen, want als dat het antwoord zou zijn had je daar nu geen last meer van.

Ga het jezelf eens wat makkelijker maken.
Keuzes maken is niet moeilijk zolang je je verbindt met jouw ware zelf.

Kies in plaats van naar buiten te keren en je te verbinden met de mensen om je heen, nu voor verbinding met jezelf en kies dan opnieuw.

Voel wat de uitkomst van een keuze met je doet. Voel hoe jouw lichaam reageert.
Voel hoe het is om daar al te zijn waar je naartoe wilt.

Kies voor hetgeen jij wilt gaan en laat los in liefde voor jezelf. Zorg voor jezelf. Wees lief voor jezelf. VERZORG jezelf.”

🙏 Nadine

Gerelateerde berichten…

Jouw kledingkast anders bekeken

Jouw kledingkast anders bekeken

Je hebt eindelijk de stap gezet om hulp in te schakelen, omdat je hebt gemerkt dat alles alleen oplossen je niet meer zo goed lukt. Maar toch gaat het niet snel genoeg naar je zin. Zo nu en dan maak ik in de praktijk mee dat mensen de verwachting hebben dat hun...

Wat zou je doen als je meer zou durven?

Wat zou je doen als je meer zou durven?

Als alles mogelijk is, wat zou je dan kiezen? Hoe vaak heb jij nog angsten, onzekerheden, excuses en andere bedenksels om iets niet te doen? Zou het kunnen zijn dat al die genoemde zaken worden gecreëerd zodat je blijft steken waar je nu staat? Wat als dit alles niets...

0 reacties

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?