Fouten maken is ok. Daarom hebben potloden een gummetje

door | 7 aug 2021 | Blog

Wat als je altijd een keuze hebt?
En wat als je hebt gekozen, je die keuze altijd weer kunt herzien?

We worden in deze realiteit groot gebracht met de overtuiging dat als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, je je daar altijd aan moet houden.

Een keuze maken is niet hetzelfde als een belofte doen. En zelfs een belofte kun je herzien.

Wat als je die vastgezette energie nu kunt loslaten? Onthou: je hebt ALTIJD keuze. Iedere 10 seconden opnieuw.

Maak jezelf niet verkeerd als je keuzes maken lastig vindt. Denk niet in het maken van een goede of foute beslissing. Denk alleen in het maken van een keuze. Vertrouw erop dat je uiteindelijk toch daar terecht komt wat is weggelegd voor jou.

Wat een ander ook vindt: het is en blijft altijd jouw keuze. Claim die vrijheid, jouw vrijheid en volg daarin wat werkt voor jou.

❤ Nadine

Gerelateerde berichten…

Jouw kledingkast anders bekeken

Jouw kledingkast anders bekeken

Je hebt eindelijk de stap gezet om hulp in te schakelen, omdat je hebt gemerkt dat alles alleen oplossen je niet meer zo goed lukt. Maar toch gaat het niet snel genoeg naar je zin. Zo nu en dan maak ik in de praktijk mee dat mensen de verwachting hebben dat hun...

Wat zou je doen als je meer zou durven?

Wat zou je doen als je meer zou durven?

Als alles mogelijk is, wat zou je dan kiezen? Hoe vaak heb jij nog angsten, onzekerheden, excuses en andere bedenksels om iets niet te doen? Zou het kunnen zijn dat al die genoemde zaken worden gecreëerd zodat je blijft steken waar je nu staat? Wat als dit alles niets...

0 reacties

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?