Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop moodboard maken: Visualiseer je Verlangens

januari 19 @ 1:30 pm - 5:00 pm

Eur45,

Het boek van 2023 is bijna uitgelezen en 2024 wacht op je met een lege pagina, klaar om gevuld te worden met jouw dromen en doelen. Het is de perfecte tijd om na te denken over wat je anders wilt doen, wat je verlangens en wensen zijn en wat je los mag laten om ruimte te maken voor nieuwe dingen.

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het concreet maken van jouw verlangens. Soms kan het lastig zijn om te bepalen wat je precies wilt, maar door het in beeld te brengen wordt het makkelijker om jouw doelen te bereiken. Met behulp van diverse oefeningen en Nadine’s expertise als intuïtief bewustzijnscoach, kom je dichter bij jezelf en kun je jouw verlangens helderder formuleren en visualiseren.

Na deze workshop ga je naar huis met een persoonlijk moodboard dat jouw verlangens weerspiegelt, krijg je waardevolle tips en trucs en een flinke dosis inspiratie! Het visualiseren van jouw verlangens is niet alleen leuk, maar draagt ook bij aan een positieve mindset en meer focus in jouw leven.

Maak vandaag nog jouw eerste goede voornemen voor het nieuwe jaar en meld je aan voor deze workshop!

De workshop wordt gegeven door Nadine Heemskerk, coach en energetisch therapeut op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, bewustzijn en empowerment. Door coaching, reading, healing en workshops helpt zij jou om uit de vicieuze cirkel te stappen en het leven te leiden dat jij graag wilt.

Graag aanmelden voor 12 januari 2024 a.s.

Praktische informatie:
Datum: Vrijdag 19 januari van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Kosten: 45,00, inclusief materialen en iets lekkers.

Aanmelden voor de training kan via het contactformulier of via info@renewyou.nl.
Graag bij de aanmelding ook de naam van de workshop vermelden.

Heel graag tot ziens!
Liefs,
Nadine Heemskerk

Gegevens

Datum:
januari 19
Tijd:
1:30 pm - 5:00 pm
Kosten:
Eur45,

Locatie

Organisator

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?