Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Body Process Class: Vrij van verleden & leugens

29 oktober 2022 @ 10:00 am - 5:00 pm

Eur150

Alles wat je meemaakt in het leven wordt door je lichaam geregistreerd. Lichamelijke en/of emotionele klachten kunnen worden veroorzaakt door traumatische ervaringen. Zo kan een gebeurtenis die fysiek of emotioneel veel impact heeft, zich gaan vastzetten in je lichaam. Dat kan zijn in weefsel, spieren, organen, botten, ja zelfs op cel- en DNA-niveau.

Wat is een Access Body Process behandeling? 
Een Access Body Process is een energetische behandelmethode waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. Het lichaam krijgt op een laagdrempelige, zachte en toegankelijke wijze de ruimte om alles vrij te maken wat het heeft vastgezet.

Deze behandelingen worden gegeven op een behandeltafel waarbij de kleding aan blijft. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen. Dit ondersteunt het lichaam ondermeer in het schadeherstel van letsel, verwonding en/of trauma naar de oorspronkelijke functionaliteit.

Zonder dat je erover hoeft te praten of dat je het gaat herbeleven, kan het lichaam zichzelf vrijmaken. Hierdoor kun je meer ontspannen, ervaar je meer rust en ruimte en zit je lekkerder in je vel.

Wat is een Access Body Process Class?
Tijdens deze trainingsdag leer je één of twee verschillende energetische lichaamsprocessen te geven én te ontvangen. Bij een Access Body Process Class staan onze lichamen centraal. Zij zijn aan het woord. Zij gaan kiezen wat zij kunnen veranderen wat wij hebben opgeslagen en vastgezet naar iets wat wel werkend en ondersteunend is.

Alles rondom het centraal gestelde thema van een trainingsdag kan worden besproken, persoonlijke thema’s kunnen worden ingebracht waardoor  jij en je lichaam bewustzijn en helderheid hierover krijgen en iets anders kunnen kiezen.
Je kunt een Access Body Process Class kiezen voor jezelf en jouw persoonlijke stukken en/of om deze energetische lichaamsprocessen aan te bieden aan familie/vrienden en/of  vanuit jouw praktijk.

Hoe zou het voor je zijn als je meer in verbinding bent met je lichaam?
Dat het niet meer hoeft te schreeuwen, maar dat je de zachte fluisteringen/boodschappen ervan kunt ontvangen?
Welke informatie zou je dan meer gaan ontvangen?
Wat wil je lijf jou allemaal vertellen?
Welke andere mogelijkheden kunnen jullie samen vanaf nu  gaan kiezen?

Hoeveel meer ease, joy and glory kunnen jij en jouw lichaam kiezen, creëren en dus gaan belichamen?

Access Body Process Class: Vrij van verleden & leugens
Deze Access Body Process Class staat in het teken van loskomen van alles wat nog is opgesloten en opgeslagen in jouw lichaam als het gaat om emoties en gedachtes uit het verleden en alle leugens die je bent gaan geloven of waartegen je je bent gaan verzetten, die je hebt verdedigd of juist hebt vermeden.

*Hoe zou het zijn om de lichtheid van jou weer te zijn?
*Om keuzes te maken die wél werken voor jou en jouw lichaam waardoor het weer lekker gaat stromen?
*Om jouw waarheid te weten wat klopt voor jou en waardoor je dicht bij jezelf kunt blijven?
*Hoeveel meer ontspanning, rust en ruimte kun je kiezen als je de gedachte, emoties en leugens kunt vrij laten die jou nu zo limiteren?
*Hoeveel meer kun je zijn en creëren voor nu en de toekomst als je het verleden achter je kunt laten?
*Welke mogelijkheden, kansen en keuzes kun je zien, creëren, maken en actualiseren daar waar je dit eerder niet voor mogelijk hield?

Tijdens de trainingsdag  leer je de energetische bodyprocessen:
Elimination, Eradication and Dissipation of all Lies Locked into the Body (nieuw proces!)
en
Elimination and Eradicaton of the Embodiment Of All Past Thoughts & Emotions

Hoe zou het zijn als je deze lichaamsprocessen ontvangt en dat dit alles van jou af mag glijden?
Hoe kijk jij dan naar jou, jouw lichaam en jouw leven? Welke keuzes kun je vanaf nu gaan maken?

Wat krijg je tijdens de trainingsdag?
• Je leert twee verschillende Access Body Processen.
• Je ontvangt een beschrijving over het specifieke Access Body Process en hoe je de behandeling kunt geven.
• Je krijgt een basishandleiding met daarin tips en richtlijnen over het geven van de energetische lichaamsprocessen vanuit Access Consciousness.
• Je geeft en ontvangt de Access Body Process behandelingen.
• Je krijgt je instructies en facilitatie van mij met ruimte om persoonlijke situaties in te brengen en te transformeren. Iedere vraag opent nieuwe mogelijkheden, voor jou en de andere deelnemers.
• Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat waarop staat dat je practitioner bent. Dat betekent dat je vanaf dat moment de Access Body Processen die je tijdens deze trainingsdag hebt geleerd, mag geven in de familie- of vriendenkring en/of mag aanbieden in je praktijk. Ook geeft het je de mogelijkheid om deze behandelingen uit te wisselen met andere practitioners die deze processen hebben geleerd en kunnen geven.

Jouw investering voor deze dag: €150,-

Aanmelden voor de training kan via het contactformulier of via info@renewyou.nl.
Zet bij je aanmelding voor de class ook even de datum en naam van de training samen met jouw volledige adresgegevens tbv de facturatie.

Kom met ons meespelen en begin met onderzoeken hoe je op veel nieuwe manieren met lichamen kan communiceren, inclusief met het jouwe.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2022
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
Eur150

Locatie

Organisator

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?