Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Body Process Class: voorbij aan trauma deel 2

18 juni 2022 @ 10:00 am - 5:00 pm

Eur150

Alles wat je meemaakt in het leven wordt door je lichaam geregistreerd. Lichamelijke en/of emotionele klachten kunnen worden veroorzaakt door traumatische ervaringen. Zo kan een gebeurtenis die fysiek of emotioneel veel impact heeft, zich gaan vastzetten in je lichaam. Dat kan zijn in weefsel, spieren, organen, botten, ja zelfs op cel- en DNA-niveau.

Trauma veroorzaakt spanning en verkramping. Het maakt dat je niet lekker los en ontspannen in je vel komt te zitten. Het is een natuurlijk verlangen van ons lichaam en onze geest om zich te willen ontdoen van trauma (verwondingen).

Door bijvoorbeeld een Access Body Process ofwel lichaamsproces in te zetten krijgt het lichaam op een laagdrempelige, zachte en toegankelijke wijze de ruimte om alles vrij te maken wat het heeft vastgezet. Zonder dat je erover hoeft te praten of dat je het gaat herbeleven, kan het lichaam zichzelf vrijmaken. Hierdoor kun je meer ontspannen, ervaar je meer rust en ruimte en zit je lekkerder in je vel.

Een Access Body Process is een energetische behandelmethode waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. De behandelingen worden gegeven op een behandeltafel waarbij de kleding aan blijft. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen. Dit ondersteunt het lichaam ondermeer in het schadeherstel van letsel, verwonding en/of trauma naar de oorspronkelijke functionaliteit.

Voorbij aan trauma deel 2
Deze Access Body Process Class staat in het teken van het verwijderen van vastgezet trauma uit het lichaam. Tijdens de trainingsdag  leer je twee verschillende energetische bodyprocessen. Na deze dag kun je de energetische lichaamsprocessen geven aan vrienden, familie en/of aanbieden aan klanten vanuit je praktijk. Ook geeft het je de mogelijkheid om deze behandelingen uit te wisselen met andere practitioners die deze processen ook hebben geleerd en kunnen geven.

Van de twee lichaamsprocessen die deze dag behandeld worden, gaat er één over het loslaten van opgeslagen trauma op celniveau. Cellen keren weer terug naar hun natuurlijke staat van zijn voor een bepaalde gebeurtenis die impact of schade heeft aangebracht.
Superhandig ook om als ouder in je EHBO-koffertje te hebben.

Het andere lichaamsproces kun je ondermeer inzetten om echt uit bepaalde patronen en gewoontes te stappen.
Welke moeilijkheden en pijnen zijn er in jouw lichaam opgeslagen en lijk je -tegen beter weten in-te behouden waar je tot nu toe nog weinig heling bij hebt toegelaten?

De Access Body Processen omvatten overigens meer dan hierboven is omschreven, maar het geeft je een sparkle van wat je deze dag kunt ontvangen. De behandelingen worden gegeven op een behandeltafel waarbij de kleding aan blijft. Overigens zijn de processen ook een geweldige bijdrage voor dieren.

Let op:
• De Body Process Class: voorbij aan trauma deel 2 kun je ook volgen als je niet hebt deelgenomen aan deel 1.

• In deel 2 worden er twee andere energetische lichaamsprocessen geleerd dan in deel 1.  

Wat krijg je tijdens de trainingsdag?
• Je leert twee verschillende Access Body Processen gerelateerd aan fysieke/mentale trauma.
• Je ontvangt een beschrijving over het specifieke Access Body Process en hoe je de behandeling kunt geven.
• Je krijgt een basishandleiding met daarin tips en richtlijnen over het geven van de energetische lichaamsprocessen vanuit Access Consciousness.
• Je geeft en ontvangt de Access Body Process behandelingen.
• Je krijgt uitgebreide individuele begeleiding en facilitatie van de trainer. Ook op persoonlijk vlak als je dit kiest.
• Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat waarop staat dat je practitioner bent. Dat betekent dat je vanaf dat moment de Access Body Processen die je tijdens deze trainingsdag hebt geleerd, mag geven in de familie- of vriendenkring en/of mag aanbieden in je praktijk. Ook kun je met andere practitioners uitwisselen.

Jouw investering voor deze dag: €150,-

Aanmelden voor de training kan via het contactformulier of via info@renewyou.nl.
Zet bij je aanmelding voor de class ook even de datum en naam van de training.

Kom met ons meespelen en begin met onderzoeken hoe je op veel nieuwe manieren met lichamen kan communiceren, inclusief met het jouwe.

Gegevens

Datum:
18 juni 2022
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
Eur150

Locatie

Organisator

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?