Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Body Process Class: Jouw unieke zelf zijn

17 november 2023 @ 10:00 am - 5:00 pm

Eur150

Alles wat je meemaakt in het leven wordt door je lichaam geregistreerd. Lichamelijke en/of emotionele klachten kunnen worden veroorzaakt door traumatische ervaringen. Zo kan een gebeurtenis die fysiek of emotioneel veel impact heeft, zich gaan vastzetten in je lichaam. Dat kan zijn in weefsel, spieren, organen, botten, ja zelfs op cel- en DNA-niveau.

Door bijvoorbeeld een Access Body Process ofwel lichaamsproces in te zetten krijgt het lichaam op een laagdrempelige, zachte en toegankelijke wijze de ruimte om alles vrij te maken wat het heeft vastgezet. Zonder dat je erover hoeft te praten of dat je het gaat herbeleven, kan het lichaam zichzelf vrijmaken. Hierdoor kun je meer ontspannen, ervaar je meer rust en ruimte en zit je lekkerder in je vel.

Een Access Body Process is een energetische behandelmethode waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. De behandelingen worden gegeven op een behandeltafel waarbij de kleding aan blijft. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen. Dit ondersteunt het lichaam ondermeer in het schadeherstel van letsel, verwonding en/of trauma naar de oorspronkelijke functionaliteit.

Jouw unieke zelf zijn
Deze Access Body Process Class staat in het teken van staat in het teken van het loslaten van het bij je dragen van andermans pijnen, visies, overtuigingen en projecties. Hierdoor ontstaat er ruimte om vanuit jouw waarheid je leven te gaan leven. Wat zal dat creëren?
Tijdens de trainingsdag leer je twee verschillende energetische bodyprocessen.

Het lichaamsproces BMM gaat over het loskomen van de energetische lijnen met ondermeer jouw familie en anderen. Hierdoor stap jij meer in jouw ware zelf en zul je vanuit jouw eigen kracht en waarheid gaan functioneren.
Hoeveel gedachten, gevoelens, pijnen en kwalen heb jij overgenomen van anderen en vastgezet in je lichaam?
• Loslaten van beperkende gedachten, gevoelens en emoties waar vanuit je functioneert die je hebt overgenomen van anderen.
• Loslaten van fysieke pijnen en kwalen die je hebt nagebootst/overgenomen van anderen.
• Niet langer aanpassen aan de standpunten van anderen waardoor je jezelf kleiner maakt.

Het andere lichaamsproces gaat over het functioneren vanuit perfectionisme, controle, waanzin, depressie en vanuit diverse verslavingen zoals medicijnen, drugs, alcohol, eten, sigaretten en wellicht ook aandacht en goedkeuring. Ook als je meerdere keren onder narcose bent geweest is dit lichaamsproces een bijdrage om eea in jou te neutraliseren en te ontsluiten naar wat wel werkt voor jou.
Door te kiezen van één of meerdere van de genoemde voorbeelden, absorbeer je nóg meer oordelen, besluiten, conclusies en bevindingen van anderen over hoe jij, jouw lichaam en het leven zou moeten functioneren. Als een deur die wagenwijd open blijft staan naar de buitenwereld, heb je dit opgesloten in je lichaam waardoor je het waar en echt hebt gemaakt en van waaruit je bent gaan functioneren.

Hoe zou het zijn als je deze twee energetische lichaamsprocessen ontvangt en dat dit alles van jou af mag glijden? Hoe kijk jij dan naar jou, jouw lichaam en jouw leven? Welke keuzes kun je vanaf deze dag gaan maken?
Kiezen voor het zijn van jouw unieke zelf.

Wat krijg je tijdens de trainingsdag?
• Je leert twee verschillende Access Body Processen.
• Je ontvangt een beschrijving over het specifieke Access Body Process en hoe je de behandeling kunt geven.
• Je krijgt een basishandleiding met daarin tips en richtlijnen over het geven van de energetische lichaamsprocessen vanuit Access Consciousness.
• Je geeft en ontvangt de Access Body Process behandelingen.
• Je krijgt uitgebreide en individuele begeleiding en facilitatie van de trainer. Ook op persoonlijk vlak als je dit kiest.
• Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat waarop staat dat je practitioner bent. Dat betekent dat je vanaf dat moment de Access Body Processen die je tijdens deze trainingsdag hebt geleerd, mag geven in de familie- of vriendenkring en/of mag aanbieden in je praktijk. Ook geeft het je de mogelijkheid om deze behandelingen uit te wisselen met andere practitioners die deze processen hebben geleerd en kunnen geven.

Jouw investering voor deze dag: €150,-

Aanmelden voor de training kan via het contactformulier of via info@renewyou.nl.
Zet bij je aanmelding voor de class ook de naam van de training samen met jouw volledige adresgegevens tbv de facturatie.

Kom met ons meespelen en begin met onderzoeken hoe je op veel nieuwe manieren met lichamen kan communiceren, inclusief met het jouwe.

 

Gegevens

Datum:
17 november 2023
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
Eur150
Evenement Categorie:

Organisator

Locatie

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?