Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Body Process Class: Herstel van jouw balans

maart 2 @ 10:00 am - 5:00 pm

Eur150

Alles wat je meemaakt in het leven wordt door je lichaam geregistreerd. Lichamelijke en/of emotionele klachten kunnen worden veroorzaakt door traumatische ervaringen. Zo kan een gebeurtenis die fysiek of emotioneel veel impact heeft, zich gaan vastzetten in je lichaam. Dat kan zijn in weefsel, spieren, organen, botten, ja zelfs op cel- en DNA-niveau.

Door bijvoorbeeld een Access Body Process ofwel lichaamsproces in te zetten krijgt het lichaam op een laagdrempelige, zachte en toegankelijke wijze de ruimte om alles vrij te maken wat het heeft vastgezet. Zonder dat je erover hoeft te praten of dat je het gaat herbeleven, kan het lichaam zichzelf vrijmaken. Hierdoor kun je meer ontspannen, ervaar je meer rust en ruimte en zit je lekkerder in je vel.

Een Access Body Process is een energetische behandelmethode waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. De behandelingen worden gegeven op een behandeltafel waarbij de kleding aan blijft. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen. Dit ondersteunt het lichaam ondermeer in het schadeherstel van letsel, verwonding en/of trauma naar de oorspronkelijke functionaliteit.

Herstel van jouw balans
Deze Access Body Process Class staat in het teken van het herstellen van jouw balans. Wat is balans voor jou? Wat zal dat creëren als je jouw balans in jouw lichaam herstelt?
Tijdens de trainingsdag leer je twee verschillende energetische bodyprocessen die jou en jouw lichaam de mogelijkheid bieden om de disbalans uit jouw systeem te halen.
Zo kunnen deze energetische lichaamsprocessen bijdragen aan:

  • Een flexibeler lichaam
  • Meer ontspannen spieren/zenuwstelsel
  • Een sneller herstel van overbelaste, stramme, uitgeputte of gespannen spieren
  • Het vrijmaken van wat zich heeft vastgezet in jouw lichaam door letsel, traumatische gebeurtenissen
  • Het vrijmaken van wat je onbewust hebt vastgezet in jouw lichaam aan oordelen en opgelegde standpunten vanuit de omgeving
  • Een betere verbinding en communicatie met jouw lichaam

Hoe zou het zijn als je de signalen die jouw lichaam afgeeft beter kunt begrijpen waardoor je vanaf deze dag andere keuzes kunt gaan maken? Keuzes die beter passen bij jou, jouw lichaam, jouw waarheid en jouw leven?  Hoe krachtig en evenwichtig zul je je dan voelen?

Wat krijg je tijdens de trainingsdag?
• Je leert twee verschillende Access Body Processen.
• Je ontvangt een beschrijving over het specifieke Access Body Process en hoe je de behandeling kunt geven.
• Je krijgt een basishandleiding met daarin tips en richtlijnen over het geven van de energetische lichaamsprocessen vanuit Access Consciousness.
• Je geeft en ontvangt de Access Body Process behandelingen.
• Je krijgt uitgebreide en individuele begeleiding en facilitatie van de trainer. Ook op persoonlijk vlak als je dit kiest.
• Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat waarop staat dat je practitioner bent. Dat betekent dat je vanaf dat moment de Access Body Processen die je tijdens deze trainingsdag hebt geleerd, mag geven in de familie- of vriendenkring en/of mag aanbieden in je praktijk. Ook geeft het je de mogelijkheid om deze behandelingen uit te wisselen met andere practitioners die deze processen hebben geleerd en kunnen geven.

Jouw investering voor deze dag: €150,-

Aanmelden voor de training kan via het contactformulier of via info@renewyou.nl.
Zet bij je aanmelding voor de class ook de naam van de training samen met jouw volledige adresgegevens tbv de facturatie.

Kom met ons meespelen en begin met onderzoeken hoe je op veel nieuwe manieren met lichamen kan communiceren, inclusief met het jouwe.

Gegevens

Datum:
maart 2
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
Eur150

Locatie

Organisator

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?