Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Body Process Class: doorbreken van energetische koorden (avondtraining)

23 september 2021 @ 7:00 pm - 10:30 pm

Eur85

Leer tijdens deze avondtraining een energetische lichaamsproces te geven die je na deze dag kunt geven aan vrienden, familie of kunt aanbieden aan jouw klanten vanuit je praktijk.

Een Access Body Process ofwel lichaamsproces, is een energetische behandelmethode waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen. Dit ondersteunt het lichaam ondermeer in het schadeherstel van letsel, verwonding en/of trauma naar de oorspronkelijke functionaliteit. Een lichaamsproces stelt de ontvanger in staat een betere relatie met het lichaam te krijgen in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je jouw relatie met je lichaam verandert, verander je jouw relatie met al het andere in je leven. Een Access Body Class is een uitnodiging om een dialoog met het lichaam aan te gaan en dan een verbinding met het lichaam te maken.

DOORBREKEN VAN ENERGETISCHE KOORDEN
👉Tijdens de trainingsavond leer je het energetisch bodyprocess BMM.

De behandelingen worden gegeven op een behandeltafel waarbij de kleding aan blijft.

BMM is de afkorting van Biomimetic Mimicry en is een lichaamsproces wat heeft te maken met nabootsen van je ouders, familieleden en anderen in jouw omgeving.

Herken je dit dat je vroeger tegen jezelf zei: wat mijn vader/moeder nu doet, zal ik later nooit doen! En gaandeweg betrapte je jezelf erop dat je precies dat doet waar je zo ontzettend van baalt?

Met dit lichaamsproces kom je los van de energetische lijnen met ondermeer jouw familie zodat jij meer in jouw ware zelf stapt en vanuit jouw waarheid gaat functioneren.

BMM gaat ook over het stoppen met jezelf en jouw lichaam aan te passen aan de ander en de wereld. We doen dit veelal zodat we de ander beter kunnen begrijpen, maar ook om daardoor zelf beter begrepen te worden.

Ook zal dit proces je helpen met het stoppen met het nabootsen van andersmans pijnen, gedragingen, beperkende overtuigingen, gedachtes en gevoelens.

Hoeveel gedachten, gevoelens, pijn en kwalen heb jij overgenomen van anderen en vastgezet in je lichaam?
• Loslaten van beperkende gedachten, gevoelens en emoties waar vanuit je functioneert die je hebt overgenomen van anderen.
• Loslaten van pijn en kwalen die je hebt nagebootst/overgenomen van anderen.
• Niet langer aanpassen aan de standpunten van anderen.

👉Wat krijg je tijdens de trainingsavond?
• Je leert het Access Body Process.
• Je ontvangt een beschrijving over het specifieke Access Body Process en hoe je de behandeling kunt geven.
• Je geeft en ontvangt het Access Body Process.
• Je krijgt begeleiding en facilitatie van de trainer.
• Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat waarop staat dat je practitioner bent. Dat betekent dat je vanaf dat moment het Access Body Process die je tijdens deze trainingsavond hebt geleerd, mag geven in de familie- of vriendenkring en/of mag aanbieden in je praktijk.

Jouw investering voor deze avond: €85,-

Aanmelden voor de training kan tot 3-9-2021 via het contactformulier of via info@renewyou.nl.
Zet bij je aanmelding voor de class ook even de datum en naam van de training.

Kom met ons meespelen en begin met onderzoeken hoe je op veel nieuwe manieren met lichamen kan communiceren, inclusief met het jouwe.

Gegevens

Datum:
23 september 2021
Tijd:
7:00 pm - 10:30 pm
Kosten:
Eur85

Organisator

Locatie

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?