Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Body Process Class: boost jouw immuunsysteem

18 september 2021 @ 10:00 am - 5:00 pm

Eur150

Leer tijdens deze ééndaagse training twee energetische lichaamsprocessen te geven die je na deze dag kunt geven aan vrienden, familie of kunt aanbieden aan jouw klanten vanuit je praktijk.

Een Access Body Process ofwel lichaamsproces, is een energetische behandelmethode waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen. Dit ondersteunt het lichaam ondermeer in het schadeherstel van letsel, verwonding en/of trauma naar de oorspronkelijke functionaliteit. Een lichaamsproces stelt de ontvanger in staat een betere relatie met het lichaam te krijgen in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je jouw relatie met je lichaam verandert, verander je jouw relatie met al het andere in je leven. Een Access Body Class is een uitnodiging om een dialoog met het lichaam aan te gaan en dan een verbinding met het lichaam te maken.

De Access Body Process Class van deze dag, staat in het teken van het boosten van het immuunsysteem en om je weer energieker en fitter te laten voelen. In de ochtend leer je het Body Process MTVSS. In de middag Vierkantswortel van min 1.

MTVSS:
MVTSS is een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, maar ook om algehele vermoeidheid/zwaarte en lusteloosheid te laten verdwijnen.
Het werkt bijvoorbeeld ook heel goed bij sportblessures, overbelasting en bij een hernia.

MTVSS biedt ondersteuning bij veranderingen in het hormonaal systeem, menstruatieklachten, gewrichtsklachten, voor meer gemak tijdens lichamelijke inspanning, het oplossen van problemen met het spijsverteringssysteem en nog heel veel meer.

Dit specifieke lichaamsproces wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan.

Vierkantswortel van min 1:
Dit energetische lichaamsproces wordt gebruikt als beschrijving van de plaats waar we dingen in het lichaam verbergen. Met dit specifieke proces kun je verkoudheid en griep binnen enkele uren elimineren. Het verandert je hele immuunsysteem en de structuur waarin het functioneert, en kan ook worden gebruikt tegen slapeloosheid en artritis.

Tijdens de trainingsdag leer je twee verschillende energetische bodyprocessen.
De behandelingen worden gegeven op een behandeltafel waarbij de kleding aan blijft.

Wat krijg je tijdens de trainingsdag?
• Je leert twee verschillende Access Body Processen gerelateerd aan ondermeer het versterken van het immuunsysteem.
• Je ontvangt een beschrijving over het specifieke Access Body Process en hoe je de behandeling kunt geven.
• Je geeft en ontvangt de twee verschillende Access Body Process behandelingen.
• Je krijgt begeleiding en facilitatie van de trainer.
• Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat waarop staat dat je practitioner bent. Dat betekent dat je vanaf dat moment de Access Body Processen die je tijdens deze trainingsdag hebt geleerd, kunt geven in de familie- of vriendenkring en/of  kunt aanbieden in je praktijk.

Jouw investering voor deze dag: €150,-

Aanmelden voor de training kan via het contactformulier of via info@renewyou.nl.
Zet bij je aanmelding voor de class ook even de datum en naam van de training.

Kom met ons meespelen en begin met onderzoeken hoe je op veel nieuwe manieren met lichamen kan communiceren, inclusief met het jouwe.

Gegevens

Datum:
18 september 2021
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
Eur150

Organisator

Locatie

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?