Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Body Process Class: boost jouw immuunsysteem

4 november 2021 @ 10:00 am - 5:00 pm

Eur150

De ‘r’ zit weer in de maand en dat betekent dat veel mensen extra vitaminen, meer vers fruit en verse groenten gaan eten om daarmee de weerstand te verhogen.

Wat als het ook anders kan?

Hoe zou het zijn om een trainingsdag te volgen waar je twee verschillende energetisch lichaamsprocessen leert waarbij je het lichaam uitnodigt om het zelfherstellend vermogen en daarmee ook het immuunsysteem te versterken waardoor je je weer energieker en fitter kunt voelen?

Na deze ééndaagse trainingsdag kun je de energetische lichaamsprocessen gaan geven aan iedereen voor wie dat een bijdrage is. Of dat nu jouw kids zijn, jouw partner, vrienden en misschien wel de klanten vanuit jouw praktijk!
En wat ook zo fantastisch is: je kunt het ook op jezelf toepassen! Zelfs voor dieren is het een prachtige bijdrage.

Een Access Body Process ofwel lichaamsproces wordt op een behandeltafel gegeven waarbij de kleding aan blijft. Het is een energetische behandelmethode waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen. Dit ondersteunt het lichaam ondermeer in het schadeherstel van letsel, het zelfherstellend vermogen, verwonding en/of trauma naar de oorspronkelijke functionaliteit en nog zoveel meer.

De trainingsdag Boost jouw immuunsysteem

Tijdens de ééndaagse Access Body Process Class van 4 november leer je in de ochtend het energetische lichaamsproces MTVSS en in de middag Vierkantswortel van min 1.

MTVSS:
MVTSS is een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, maar ook om algehele vermoeidheid/zwaarte en lusteloosheid te laten verdwijnen. Het werkt bijvoorbeeld ook heel goed bij sportblessures, overbelasting en bij een hernia.

MTVSS biedt ondersteuning bij veranderingen in het hormonaal systeem, menstruatieklachten, gewrichtsklachten, voor meer gemak tijdens lichamelijke inspanning, het oplossen van problemen met het spijsverteringssysteem en nog heel veel meer.

Dit specifieke lichaamsproces wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan.

Vierkantswortel van min 1:
Dit energetische lichaamsproces wordt gebruikt als beschrijving van de plaats waar we dingen in het lichaam verbergen. Met dit specifieke proces kun je verkoudheid en griep binnen enkele uren elimineren.

Het verandert je hele immuunsysteem en de structuur waarin het functioneert, en kan ook worden gebruikt tegen slapeloosheid en artritis.

Wat krijg je tijdens de trainingsdag?
• Je leert twee verschillende Access Body Processen gerelateerd aan het versterken van het immuunsysteem, opheffen van de programmeringen die je lichaam verstoren en ondersteuning bieden bij lichamelijke kwalen, vermoeidheid, lusteloosheid, griep en verkoudheid.

• Je ontvangt een beschrijving over de specifieke Access Body Processen en hoe je de behandelingen kunt geven.

• Je geeft en ontvangt de twee verschillende Access Body Process behandelingen.

• Je krijgt begeleiding en facilitatie van de trainer.

• Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat waarop staat dat je practitioner bent. Dat betekent dat je vanaf dat moment de Access Body Processen die je tijdens deze trainingsdag hebt geleerd, mag geven in de familie- of vriendenkring en/of mag aanbieden in je praktijk. Ook kun je na deze dag uitwisselen met andere deelnemers zodat jouw immuunsysteem versterkt blijft.

Jouw investering voor deze dag: €150,-

Aanmelden voor de training kan via het contactformulier of via info@renewyou.nl.
Zet bij je aanmelding voor de class ook even de datum en naam van de training.

Kom met ons meespelen en begin met onderzoeken hoe je op veel nieuwe manieren met lichamen kan communiceren, inclusief met het jouwe.

Gegevens

Datum:
4 november 2021
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm
Kosten:
Eur150

Organisator

Locatie

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?