Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Body Process Class: Anders kijken, anders leven

18 september 2022 @ 8:00 am - 5:00 pm

Eur150

* OP VERZOEK WORDT DEZE TRAININGSDAG ZOWEL IN AUGUSTUS ALS IN SEPTEMBER AANGEBODEN*


Alles wat je meemaakt in het leven wordt door je lichaam geregistreerd. Lichamelijke en/of emotionele klachten kunnen worden veroorzaakt door traumatische ervaringen. Zo kan een gebeurtenis die fysiek of emotioneel veel impact heeft, zich gaan vastzetten in je lichaam. Dat kan zijn in weefsel, spieren, organen, botten, ja zelfs op cel- en DNA-niveau.

Door bijvoorbeeld een Access Body Process ofwel lichaamsproces in te zetten krijgt het lichaam op een laagdrempelige, zachte en toegankelijke wijze de ruimte om alles vrij te maken wat het heeft vastgezet. Zonder dat je erover hoeft te praten of dat je het gaat herbeleven, kan het lichaam zichzelf vrijmaken. Hierdoor kun je meer ontspannen, ervaar je meer rust en ruimte en zit je lekkerder in je vel.

Een Access Body Process is een energetische behandelmethode waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. De behandelingen worden gegeven op een behandeltafel waarbij de kleding aan blijft. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen. Dit ondersteunt het lichaam ondermeer in het schadeherstel van letsel, verwonding en/of trauma naar de oorspronkelijke functionaliteit.

Anders kijken, anders leven
Deze Access Body Process Class staat in het teken van anders leren kijken en daardoor de keuze creëren om anders te gaan leven. Tijdens de trainingsdag  leer je twee verschillende energetische bodyprocessen.

Het ene lichaamsproces gaat over ondermeer wat je wel en niet wilt zien en waar je meer meer helderheid over zou willen ontvangen. Maar ook over het loslaten van hetgeen je hebt zien gebeuren en nog op je netvlies staat gebrand.
Hoe kijk jij naar jezelf en de wereld en hoe heb je vanuit familiepatronen hiernaar leren kijken? Kan dit ook anders? Wat werkt hier voor jou? Kortom een veelzijdig proces om meer helderheid te ontvangen rondom patronen, indrukken, zicht en oordelen.
Dit lichaamsproces kan bijvoorbeeld worden ingezet bij vermoeide ogen (door inspanning of alle indrukken die binnen komen), spanningshoofdpijnen, sinusproblemen, oogoperaties, verzachting bij het dragen van contactlenzen. Jouw zicht op zaken kan letterlijk en figuurlijk dankzij dit proces veranderen.

Het andere lichaamsproces gaat over het functioneren vanuit perfectionisme, controle, waanzin, depressie en vanuit diverse verslavingen zoals medicijnen, drugs, alcohol, eten, sigaretten en wellicht ook aandacht en goedkeuring. Ook als je meerdere keren onder narcose bent geweest is dit lichaamsproces een bijdrage om eea in jou te neutraliseren en te ontsluiten naar wat wel werkt voor jou.
Door te kiezen van één of meerdere van de genoemde voorbeelden, absorbeer je nóg meer oordelen, besluiten, conclusies en bevindingen van anderen over hoe jij, jouw lichaam en het leven zou moeten functioneren. Als een deur die wagenwijd open blijft staan naar de buitenwereld, heb je dit opgesloten in je lichaam waardoor je het waar en echt hebt gemaakt en van waaruit je bent gaan functioneren.

Hoe zou het zijn als je dit lichaamsproces ontvangt en dat dit alles van jou af mag glijden? Hoe kijk jij dan naar jou, jouw lichaam en jouw leven? Welke keuzes kun je vanaf nu gaan maken?

Wat krijg je tijdens de trainingsdag?
• Je leert twee verschillende Access Body Processen.
• Je ontvangt een beschrijving over het specifieke Access Body Process en hoe je de behandeling kunt geven.
• Je krijgt een basishandleiding met daarin tips en richtlijnen over het geven van de energetische lichaamsprocessen vanuit Access Consciousness.
• Je geeft en ontvangt de Access Body Process behandelingen.
• Je krijgt uitgebreide en individuele begeleiding en facilitatie van de trainer. Ook op persoonlijk vlak als je dit kiest.
• Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat waarop staat dat je practitioner bent. Dat betekent dat je vanaf dat moment de Access Body Processen die je tijdens deze trainingsdag hebt geleerd, mag geven in de familie- of vriendenkring en/of mag aanbieden in je praktijk. Ook geeft het je de mogelijkheid om deze behandelingen uit te wisselen met andere practitioners die deze processen hebben geleerd en kunnen geven.

Jouw investering voor deze dag: €150,-

Aanmelden voor de training kan via het contactformulier of via info@renewyou.nl.
Zet bij je aanmelding voor de class ook even de datum en naam van de training samen met jouw volledige adresgegevens tbv de facturatie.

Kom met ons meespelen en begin met onderzoeken hoe je op veel nieuwe manieren met lichamen kan communiceren, inclusief met het jouwe.

Gegevens

Datum:
18 september 2022
Tijd:
8:00 am - 5:00 pm
Kosten:
Eur150
Evenement Categorie:

Locatie

Organisator

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?